Brit & Thomas

Sunday, November 12, 2006

Hvalrosser er pænt store. Her ses et eksemplar i Point Defiance Zoo i udkanten af Tacoma (30 minutters kørsel syd for Seattle)

Nu tror I nok at dette er taget i en Zoo, men nej nej. På billedet ses 7 (der var 10 i alt) vaskebjørne der pludselig dukkede på da vi kørte gennem en meget stor park i Tacoma. Det var vildt fedt at se 10 vaskebjørne så tæt på, men det vidner nok desværre om at de lejlighedsvist bliver fodret, ellers ville de nok ikke komme så tæt på.

I Tacoma besøgte vi et glasmuseum. Selve udstillingerne var vist for folk med interesse for lidt mere abstrakt kunst end os, men værkstedet hvor man kunne følge processen var vældig interessant.

Her er udsigten fra vores lejlighed. På den anden side ligger et frygtelig godt Thai-madsted. Maden smager godt, det er nemt, det er billigt men desværre ikke specielt sundt..... (Men man er vel i USA, så det gør ikke noget at købe meget fast food) Posted by Picasa

1 Comments:

  • Hejsa! Tak for "kommentaren" i min blog - du har helt ret, vi må se at være lidt mere om os når vi er hjemme - vil du med på Aalborg Historiske Museum også? ;-) Rigtig fedt med nye billeder - de er gode og I oplever en masse spændende ser det ud til:-) Knus Sanne

    By Blogger Sanne, at 11:26 AM  

Post a Comment

<< Home