Brit & Thomas

Saturday, November 11, 2006

Brits forældre har været her i 10 dage - det var rigtig dejligt og vi fik i den grad oplevet en del mens de var her (tror nok de var trætte da de kom hjem til DK og det var ikke kun flyturens skyld :-)). På billedet ses Mount St. Helens - en aktiv vulkan et par timers kørsel syd for Seattle. Mens vi var der var vi så heldige at overvære et mindre jordskælv, som fik krateret til at sende lidt ekstra røg op (vi kan måske være lidt nørdede på nogle områder - men det var personalet på besøgscentret også!! De synes det er for fedt, når Helen giver den gas)
At opleve efteråret i Pacific Northwest er en kæmpe oplevelse. De farver naturen spiller med er fantastiske. Der er træer overalt - ikke mindste i Seattle by, hvor træerne sørger for meget smukke settings - men også rigtigmeget arbejde for dem der fejer blade sammen. Citat bladfejer: "it is a battle you can't win!!!"
Laks! Folk heroppe går rigtig meget op i laks! Her et billede fra en laksefestival vi var på (ja - I læste rigtigt). De fejrer at laksene kommer tilbage til deres "fødested" - ca 250.000 mennesker besøger festivalen hvert år. Vi vil gerne fortælle jer en masse om laks - men det er der vist ikke plads til - har i laksespørgsmål - så besvarer vi dem gerne når vi kommer hjem - og lad nu være at smugkigge alle de gamle afsnit af Kvit eller Dobbelt.
Efterår i Seattle!!!!! Vi har set de samme træer mange gange, siden vi først kom hertil - de er normalt ret almindelige grønne - men så tager de efterårsrevanche!! Posted by Picasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home