Brit & Thomas

Saturday, November 11, 2006

VAB (Vehicle Assembly Building) er bygningen på Kennedy Space Center hvor rumfærgen bliver samlet med den flydende brændstoftank og SRB'erne (Solid Rocket Boosters) som er løfteraketter med fast raketbrændstof. For at give et indtryk af størrelsen, så er portene i siden 150 meter høje og stjernerne i det amerikanske flag er 1.8 meter i diameter.

Når man som ingeniør besøger Florida er det obligatorisk at besøge NASA's Kennedy Space Center, hvor alle USA's bemandede missioner er afsendt fra inklusiv rumfærgerne, Apollo, Gemeni og Mercury missionerne. Herover ses Saturn V raketten der blev brugt til at sende Apollo missionerne til månen med. Bemærk venligst de meget små mennesker under raketmotorerne - De er altså pænt store !!!

I Florida har de pænt mange alligatorer. Denne var cirka 2.5 meter lang og svømmede rundt i en lystbådehavn i Everglades nationalpark.

I starten af oktober var Thomas på konference i Florida, hvor han også fik tid til at se på lidt andre ting. Blandt andet denne eksotiske skarv. Posted by Picasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home