Brit & Thomas

Saturday, November 11, 2006

Alle universiteter har deres maskotter. University of Washington (UW) - (udtales U-Dub) har den sødeste!!!!! Det er - sjovt nok - en husky. Nærmere bestemt en Alaskan Malamute der hedder Spirit. Den løber foran spillerne hver gang de løber på banen. (En af os kom til at savne en vis søsters hund rigtig meget)

Vi var så heldige at den kamp vi så foregik i forbindelse med universitetets homecoming (et tidspunkt på året hvor de fejrer gamle studerende). I den anledning var der ekstra gejl, men fælles nationalsangskaraoke er et fast element - så ja, der stod vi og sang med på "The Star Spangled Banner" USA's nationalsang.

Cheerleaders! De kunne nu lidt tricks.


Så er det prøvet - vi har været til College Football. Husky Stadium, som er University of Washingtons eget stadion har plads til cirka 70.000 tilskuere. I runde tal det dobbelte af idrætsparken i København. Vi var på stadion med cirka 65.000 entutiastiske Husky-fans. Huskies spillede mod Arizona State University og det blev en meget tæt kamp, som Huskies desværre tabte i overtid. Posted by Picasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home